Újra itt

 2009.08.21. 16:30

Mivel többen is jeleztétek, és most időm is van rá, folytatom.

Az elmúlt hetek elég sűrűre sikeredtek, mind munka, mind bulizás szempontjából. Emellett belefért egy 5 napos balatoni kiruccanás is baráti körben, ott meg aztán abszolut civilizációmentesen éltünk. Se tévé, se net, se telefon, semmi. Hmmm de jó is volt.

Gyönyörű barnán jöttünk vissza, és azzal az elhatározással, hogy egy darabig most kirekesztjük az életünkből az alkoholt :)

Az esti programok szinte mindennap nemzetközire sikeredtek, végre élvezhettem a kellemesebb oldalát annak, hogy tanultam idegen nyelveket. :)

Volt ismeretlen emberek leszólítása és mezítláb táncoltatása a parti sétányon, vízilovacskázás, úszkálás, lángos, kukorica, hamburger, pörkölt bográcsban, rablórömi a parton, leégés, beégés, cowboy kalap, készült több száz fotó és ami kimaradhatatla, néhány konfliktus, pletykálás miegymás.

Holnap esküvőre megyek. Nem hagyományosra. A kertben lesz megtartva a ceremónia, aztán mindenki felveszi a játszóruhát és kerti partyvá alakulunk :) Biztosan jó lesz. Csak ne jönne olyan hamar az a fránya hétfő utána. Végre nyár van időjárásilag, szabadságom meg majd legközelebb decemberben. Ez a világ igazságtalansága.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://talanyosgondolatok.blog.hu/api/trackback/id/tr981328261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Incifinci · http://incifinci14.blog.hu/ 2009.08.24. 08:25:25

Örülök, hogy jól teltek a napjaid. Jó olvasni a sorok között:-)

Kristopher · http://lelkirakat.blog.hu 2009.08.24. 08:45:44

Igen, jó újra látni. Ha ennyi minden történt, akkor legalább lesz mit bővebben kifejtened a szürke hétköznapokon is! :) A cowboy kalap és a beégés különösképp érdekel ;)
süti beállítások módosítása